Det indre marked og kulturen: En undersøgelse af ulemper og fordele

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

Standard

Det indre marked og kulturen : En undersøgelse af ulemper og fordele. / Duelund, Peter.

København : Kulturministeriet, 1989. 262 p.

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

Harvard

Duelund, P 1989, Det indre marked og kulturen: En undersøgelse af ulemper og fordele. Kulturministeriet, København.

APA

Duelund, P. (1989). Det indre marked og kulturen: En undersøgelse af ulemper og fordele. Kulturministeriet.

Vancouver

Duelund P. Det indre marked og kulturen: En undersøgelse af ulemper og fordele. København: Kulturministeriet, 1989. 262 p.

Author

Duelund, Peter. / Det indre marked og kulturen : En undersøgelse af ulemper og fordele. København : Kulturministeriet, 1989. 262 p.

Bibtex

@book{e9b23ef6c4fc40b09f209c4903c85973,
title = "Det indre marked og kulturen: En unders{\o}gelse af ulemper og fordele",
abstract = "{"}Det indre marked og kulturen{"} er den f{\o}rste videnskabelige unders{\o}gelse af det indre markeds konsekvenser og muligheder for det danske kulturliv. Bogen beskriver og analyserer de umiddelbare ulemper og fordele, som de forskellige grene af dansk kulturliv oplever gennem forfatterens sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse, kvalitative interviews og kulturpolitiske analyser.Samtidig giver bogen et bud p{\aa} nogle af de udfrodringer, som EU´s indre marked stiller dansk kulturpolitik overfor. Der peges afslutningsvist p{\aa} en r{\ae}kke initiativer, som kan styrke dansk kultur i det indre marked. Det indre marked er som forskningsprojekt gennemf{\o}rt og skrevet af mag. art. i kultursociologi Peter Duelund p{\aa} bestilling af Kulturministeriet.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Det danske kulturlivs udfordringer i relation til EU of det indre marked, Dansk kulturpolitik og EU´s indre marked",
author = "Peter Duelund",
note = "Hovedform{\aa}let med unders{\o}gelsen har v{\ae}ret at identificere de v{\ae}sentlige fordele og ulemper, som EU´s indre marked vil give anledning til indenfor det danske kulturlivs forskellige omr{\aa}der samt at oparbejde ideer til l{\o}sningen af eventuelle problemer i en fremtidsrettet dansk og europ{\ae}isk kulturpolitisk indsats.",
year = "1989",
month = may,
day = "1",
language = "Dansk",
isbn = "87-503-7898-8",
publisher = "Kulturministeriet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Det indre marked og kulturen

T2 - En undersøgelse af ulemper og fordele

AU - Duelund, Peter

N1 - Hovedformålet med undersøgelsen har været at identificere de væsentlige fordele og ulemper, som EU´s indre marked vil give anledning til indenfor det danske kulturlivs forskellige områder samt at oparbejde ideer til løsningen af eventuelle problemer i en fremtidsrettet dansk og europæisk kulturpolitisk indsats.

PY - 1989/5/1

Y1 - 1989/5/1

N2 - "Det indre marked og kulturen" er den første videnskabelige undersøgelse af det indre markeds konsekvenser og muligheder for det danske kulturliv. Bogen beskriver og analyserer de umiddelbare ulemper og fordele, som de forskellige grene af dansk kulturliv oplever gennem forfatterens spørgeskemaundersøgelse, kvalitative interviews og kulturpolitiske analyser.Samtidig giver bogen et bud på nogle af de udfrodringer, som EU´s indre marked stiller dansk kulturpolitik overfor. Der peges afslutningsvist på en række initiativer, som kan styrke dansk kultur i det indre marked. Det indre marked er som forskningsprojekt gennemført og skrevet af mag. art. i kultursociologi Peter Duelund på bestilling af Kulturministeriet.

AB - "Det indre marked og kulturen" er den første videnskabelige undersøgelse af det indre markeds konsekvenser og muligheder for det danske kulturliv. Bogen beskriver og analyserer de umiddelbare ulemper og fordele, som de forskellige grene af dansk kulturliv oplever gennem forfatterens spørgeskemaundersøgelse, kvalitative interviews og kulturpolitiske analyser.Samtidig giver bogen et bud på nogle af de udfrodringer, som EU´s indre marked stiller dansk kulturpolitik overfor. Der peges afslutningsvist på en række initiativer, som kan styrke dansk kultur i det indre marked. Det indre marked er som forskningsprojekt gennemført og skrevet af mag. art. i kultursociologi Peter Duelund på bestilling af Kulturministeriet.

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Det danske kulturlivs udfordringer i relation til EU of det indre marked

KW - Dansk kulturpolitik og EU´s indre marked

M3 - Bog

SN - 87-503-7898-8

BT - Det indre marked og kulturen

PB - Kulturministeriet

CY - København

ER -

ID: 113998540