Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver

Research output: Book/ReportReportResearch

Documents

Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherFødevareøkonomisk Institut
Number of pages63
Publication statusPublished - 2006
SeriesRapport / Fødevareøkonomiske Institut
Number184
ISSN1397-1951

Number of downloads are based on statistics from Google Scholar and www.ku.dk


No data available

ID: 8044015