SIG meeting (in Danish)

The DUN SIG 'Laboratory and Fieldwork Learning' will host its first meeting on 19 November 2019. Please note that the meeting will be held in Danish.

More information below (in Danish):

Et heldagsarrangement om læring i laboratorie- og feltarbejde

Tirsdag d. 19. november inviterer den nyopstartede Special Interest Group (SIG) under Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN) til et heldagsarrangement, der sætter fokus på læring i laboratorie- og feltarbejde. Omdrejningspunktet for de forskellige oplæg og diskussioner på dagen vil være udviklingen af god undervisningspraksis og god læring i det praktiske arbejde i laboratoriet og i felten.

Arrangementet er for alle med interesse i den didaktiske udvikling af laboratorie- og feltarbejde i undervisningen på de videregående uddannelser.

Se det fulde program

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Tilmeld dig

Da der er et begrænset antal pladser, foregår tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeldingsfrist: 11. november kl. 12:00.

Alle deltagere opfordres efterfølgende til at melde sig ind i SIG’en og dermed blive en del af interessenetværket.

Tirsdag 19. november 2019 kl. 9:30-17:00

Lokale 7.15.152 i Mærsk Tårnet, Panum, Københavns Universitet SUND, Blegdamsvej 3B, 2200 København N

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. arrangementet, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator Ida Rasmussen på mail: iqlab@sund.ku.dk